امروزه با توجه به حجم زیاد استفاده از پلاستیک در ساخت بطریها و قطعات، شاهد رشد چشمگیر ساخت قالب بادی هستیم. قالب پلاستیک بادی در واقع نوعی فرایند برای تولید قطعات و بطریهای پلاستیکی به حساب میآید که با استفاده از آن بطریهای توخالی پلاستیکی تولید میشوند.
قالب بادی
آنچه در این صفحه میخوانید
- 1 قالب بادی
- 2 قالب بادی چیست؟
- 3 تولیدکننده قالب بادی
- 4 هزینه ساخت قالب بادی
- 5 بهترین شرکت ساخت قالب بادی
- 6 قالب سازی بادی در تهران
- 7 بهترین شرکت ساخت قالب بادی در تهران
- 8 مرحله طراحی در ساخت بادی چه اهمیتی دارد؟
- 9 مراحل تولید و طراحی قالبهای بادی
- 10 ویژگی قالبهای بادی
- 11 مکانیسم قالبهای بادی
- 12 انواع مختلف قالبهای بادی
- 13 مزایای قالب بادی
- 14 کاربردهای قالب بادی
- 15 انواع روشهای ساخت قالب بادی
- 16 از چه پلیمرهایی میتوان برای قالب گیری بادی استفاده کرد؟
- 17 نمونه قالبهای بادی
- 18 تفاوت قالب بادی با سایر قالبها
ما در مجموعه آریا صنعت تولید قالب بادی را با روشهای مختلفی از جمله کششی، تزریقی و اکستروژن انجام میدهیم. شما میتوانید با مشاهده نمونه کارهای قالب بادی در مجموعه آریا صنعت، قالب مورد نظر خود را بهصورت اینترنتی از سایت ما سفارش دهید. برای آشنایی بیشتر با قالبهای بادی، سفارش از شرکت آریا صنعت و دریافت مشاوره رایگان با ما همراه باشید.
✅ کارگاه ساخت قالب بادی | آریا صنعت |
✅ دستگاههای سازنده قالب بادی | بهروزترین و مدرنترین دستگاههای دنیا |
✅ کیفیت و تضمین ساخت | بهترین متریال با گارانتی و خدمات پس از فروش |
✅ هزینه ساخت قالب بادی | بسته به تعداد حفرهها، تعداد کشوها، تعداد حفرههای جانبی و فرعی، تعداد درخواست مشتری، نوع کیفیت پلاستیک و میزان سختی و سفتی فلز |
✅روشهای ساخت قالب بادی | تزریقی، اکستروژن و توام با کشش |
قالب بادی چیست؟
قالب بادی نوعی فناوری پیشرفت در قالبگیری به حساب میآید که از بهترین روشها برای تولید قطعات سبک و توخالی مانند بطریهای پلاستیکی است. در این نوع قالبگیری، دیوارهها در تمامی جهات ضخامت کاملا یکسانی دارند و شکل خارجی محصول بسیار مهم تلقی میشود. تقریبا میتوان گفت ۱۰ درصد از قطعات پلاستیکی با استفاده از قالبها از نوع بادی تولید میشوند.
قالبهای بادی کاربرد بسیار زیادی دارند که از آنها بیشتر برای تولید بطری آب معدنی استفاده میشوند. اما در تمامی صنایع مورد نیاز به ظروف توخالی پلاستیکی، استفاده از انواع قالبها در سایزهای گوناگون رایج است. تولیدکنندگان، قالب را در اندازه موردنظرشان برای نوع ظرف تولیدی سفارش میدهند. از بطریهای نوشابه گرفته تا ظروف توخالی پلاستیکی که در صنایع مختلف برای نگهداری مواد شیمیایی به کار میروند.
تولیدکننده قالب بادی
برخلاف قالبهای پت، در قالبهای بادی از پریفرم استفاده نمیشود. همین موضوع در کنار کاهش هزینه تولید، باعث شده که ساخت انواع بطری پلاستیکی با استفاده از این نوع قالبها در صنایع مختلف رایجتر باشد. البته برای تولید هر نوع بطری، به یک قالب بادی مشخصی نیاز است تا از طریق آن بتوان انواع بطری و ظروف پلاستیکی را تولید کرد. آریا صنعت یکی از شرکتهای سازنده این نوع قالبها است که کاربردهای متنوعی در صنایع گوناگون دارند.
هزینه ساخت قالب بادی
هزینه ساخت قالب بادی تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد. برخی از این عوامل شامل تعداد حفرهها، تعداد کشوها، تعداد حفرههای جانبی و فرعی، تعداد درخواست مشتری، نوع کیفیت پلاستیک و میزان سختی و سفتی فلز هستند. قالبهای تک حفرهای با جنس فولاد نرم، هزینه کمتری نسبت به سایر قالبها دارند. از طرفی قالب تزریق پلاستیک محکم با قدرت مقاومت و تحمل بالا، از هزینه بالاتری برخوردار هستند.
بهترین شرکت ساخت قالب بادی
مزایا و کاربردهای قالب بادی باعث شده صنایع مختلفی برای تولید محصولات و قطعات پلاستیکی از این نوع قالبها استفاده کنند. به همین دلیل شرکتهای مختلفی هم این قالبها را تولید کرده و به فروش میرسانند. اما بهترین شرکت کدام است؟ بهترین شرکت ساخت قالب بادی، تولید محصولات خود را با قیمتی مقرونبهصرفه انجام میدهد، مجهز به بهترین دستگاهها و نیروهای متخصص است، فروش اینترنتی دارد و به مشتریان مشاوره میدهد.
قالب سازی بادی در تهران
قالبهای بادی برای تولید انواع محصولات توخالی استفاده میشوند که شیشههای نوشابه، ظرفهای محصولات صنعتی، قوطیهای پلاستیکی مواد شوینده و… برخی از این محصولات هستند. از آنجایی که خیلی از شرکتهای بزرگ در صنایع مختلف در شهرهای بزرگی مانند تهران فعالیت میکنند، تقاضا برای خرید انواع قالبها از جمله قالب بادی افزایش پیدا میکند.
شما میتوانید برای سفارش محصول خود از قالب سازی بادی در تهران، به وبسایت اینترنتی آریا صنعت مراجعه کنید تا با این خدمات و نمونه کارهای ما برای تولید قالبهای بادی بیشتر آشنا شوید. شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۳۵۱۲۰۹۹۰۷ تماس بگیرید یا از طریق راههای ارتباطی آریا صنعت با ما در ارتباط باشید.
بهترین شرکت ساخت قالب بادی در تهران
از آنجایی که بسیاری از شرکتهای بزرگ مرتبط با صنایع مختلف در شهرهای بزرگی مانند تهران حضور دارند، آریا صنعت تصمیم گرفت فعالیت خود را در این شرکت آغاز کند. در سال ۱۳۸۸ در شهرک صنعتی خاوران و خیابان شقایق شرقی، فعالیت خود را شروع کردیم تا مشتریان ما بتوانند انواع قالبها و قطعات صنعتی، آزمایشگاهی و… را سفارش دهند.
همچنین مدتی است که فعالیت خود را در بستر وب گسترش دادیم تا مشتریان بیشتری داشته باشیم. شما میتوانید پیش از سفارش تولید قالبها در مدل بادی، نمونه کارهای آریا صنعت را در سایت ما ببینید یا از طریق تماس با شماره ۰۹۱۲۹۴۹۹۰۶۵ مشاوره رایگان بگیرید.
مرحله طراحی در ساخت بادی چه اهمیتی دارد؟
پیش از ساخت انواع قالبها از جمله بادی، طراحی آن را انجام میدهیم. این مرحله به دلیل تاثیرگذاری روی کلیت و کیفیت قطعه تهیه شده به وسیله قالب، اهمیت بسیار زیادی دارد. به همین دلیل ما در آریا صنعت به عنوان یکی از مراکز ساخت قالب برای اجرای طراحیهای مورد نظر یا سفارشات خود از امکانات هوشمند و نرمافزارهای کاربردی طراحی برای کسب بهترین نتیجه استفاده میکنیم.
مرحله طراحی در قالبسازی، به ترسیم شمای کلی قطعه قابل تهیه با استفاده از قالب و ترسیم دقیق قطعه نهایی کمک میکند. علاوه بر آن کیفیت عملکرد روشهای ساخت قالب به ویژه روش برادهبرداری و ساخت قالب به وسیله دستگاه فرز تضمین شده است.
بیشتر قالبهای بادی بهصورت دو قطعه قابل انطباق و متصل به یکدیگر ساخته میشوند. به طور کلی طراحی برای افزایش دقت در فرآیند ساخت قالب از اهمیت ویژهای برخوردار است؛ زیرا امکان ایجاد خطا و عدم سازگاری قطعات کاربردی را به حداقل میرساند.
مراحل تولید و طراحی قالبهای بادی
فرآیند تولید و طراحی قالبهای بادی را در چهار مرحله اصلی انجام میدهیم. در ابتدا مواد پلاستیکی را ذوب میکنیم تا در مرحله بعد شکلگیری اولیه آنها را انجام دهیم. سپس مواد ذوب شده را درون قالب باد ریخته و قطعه نهایی تولید میشود. در مرحله آخر باید پلیسهها را جدا کرد.
در روش قالب پلاستیکی بادی، هر نیمه بهصورت جداگانه شکل خود را تشکیل میدهد و آزادی بیشتری از لحاظ طراحی وجود دارد. اما ممکن است مشکلاتی مانند نازکی دیوارهها، وجود رگههایی در محصول یا نشت هوا ایجاد شوند. به همین دلیل باید پلیسههای محصول را با دقت جدا کرد و این مرحله را تحت کنترل قرار داد. در این نوع از قالب، کنترل مرتب روی کیفیت محصول یکی از اصول بسیار مهم به حساب میآید.
ویژگی قالبهای بادی
یک قالب بادی فارغ از قطعات و اجزای تشکیل دهندهاش، معمولا شامل دو نیمه مجزا میشود. در حالتی که قالب بسته باشد، این دو نیمه یک فضای بستهای را ایجاد میکنند. قالب بطریها اغلب شامل دو نیمه مشابه میشوند. قطعات صنعتی معمولا دارای اشکال پیچیدهای هستند که باعث استفاده از اینسرتها یا کشوییها در بدنه قالب میشوند.
از آنجایی که در روش تولید این نوع قالب، فشار باد عمل مربوط به سنبه را انجام میدهد؛ بخش سنبه قالب معنایی ندارد. فشار باد به وسیله پین هوا وارد قالب شده و علاوه بر ورود هوا، درون گلویی بطری را هم شکل میدهد.
لبههای قطعکنندهای در بخش بالا و پایینی قالب بادی تعبیه شده است تا موقع بسته شدن قالب، بخشهای اضافی محصول تولیدی را پرس و جدا کنند. هنگام بسته شدن قالب به دلیل پرس شدن مواد، فشار زیادی به لبههای پرسکننده وارد میشود. به همین دلیل در تمامی قالبها، این نواحی از جنس فولاد مرغوب و بهصورت اینسرتی ساخته میشوند.
خنک کاری در قالب
در قالبهای نوع بادی، سیستم خنک کاری قالب نقش مهمی در بهبود کیفیت قطعه دارد. دو نیمه قالب باید به سرعت سرد شوند و به دمایی بین ۴ الی ۲۰ درجه سانتی گراد برسند. این دماها احتمالا منجر به تقطیر رطوبت اطراف روی دیوارههای قالب میشوند. معمولا برای خروج حرارت از قالب، سیال خنککنندهای در یک سیکل جریان دارد تا حرارت را جذب کند و به بیرون انتقال دهد.
پران قطعه از قالبهای بادی
قطعات را باید پس از خنک شدن و تولید نهایی از قالب خارج کنند. اکثر ماشین آلات قالبهای بادی، سیستمی دارند که بهصورت خودکار قطعات را به سمت پایین یا جلو هل میدهند. پران اغلب به کمک باد انجام میشود و قطعات بزرگتر و حجیمتر را اپراتورها بهصورت دستی از قالب جدا میکنند.
ضخامت دیواره قالب بادی
ضخامت نهایی که دیوارهی محصولات در قالبگیری بادی خواهند داشت، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. به همین دلیل جهت به دست آوردن ضخامت دیواره یکنواخت برای ظروف پیچیده، باید بتوان ضخامت پریفرم را موقع خروج از دستگاه و قرارگیری در قالب کنترل کرد. ضخامت دیواره با تغییر فاصله شکاف دستگاه هنگام اکسترود شدن یا خروج پریفرم قابل کنترل است.
مکانیسم قالبهای بادی
برای تولید هر محصول توخالی مانند بطریها، میتوان از قالبگیری بادی استفاده کرد. در ساخت قالبهای بادی، خط جدایش اهمیت بسیاری ویژهای دارد و ساخت بطری بدون خط جدایش، حاصل تفکر و تجربه بسیار زیادی در این زمینه به حساب میآید. مکانیسم تولید قطعات پلاستیکی در قالبهای بادی بهصورت زیر است:
- قالبهای بادی برای ورود پلاستیک مذاب یک ورودی دارند.
- مواد مذاب، شکل دیواره قالب را توسط باد به خود میگیرد.
- در آخر پلاستیک شکل گرفته را پس از خنک شدن از قالب جدا میکنند. سیستم خنککننده در این قالبها اهمیت زیادی دارند و اگر درست انجام شود، کیفیت قطعه بیشتر خواهد بود.
انواع مختلف قالبهای بادی
قالبهای بادی بر اساس جنس بدنه و عملکرد به چند دسته تقسیم میشوند. استفاده از هر کدام از آنها به نیاز مشتری و محصول تولیدی بستگی دارد. قالبهای بادی بر اساس جنس بدنه به دو دسته قالبهای پت و پلیاتیلن تقسیمبندی میشوند.
۱- قالبهای پت
جنس قالبهای بادی پت از آلومینیوم است. این مدل معمولا شامل دو تا هفت لایه اصلی میشود. ساختار قالبهای پت بهگونهای است که استفاده از یک یا چند لایه، موردی ندارد. این قالب در برابر انتقال بخار آب و گازهایی مانند دی اکسید کربن یا اکسیژن، مقاومت خاصی از خود نشان میدهد.
۲- قالبهای پلیاتیلن
جنس قالبهای بادی پلیاتیلن از فولاد است که نسبت به نوع پت، استحکام بیشتری در دماهای بالا دارند. این قالبها امروزه برای تولید بسیاری از قطعات و ظروف مختلف به کار گرفته میشوند.
مزایای قالب بادی
- امکان ساخت قطعات پلاستیکی توخالی بسیار پرکاربرد به ویژه انواع بطریها
- سازگاری با انواع مواد و ترکیبات پلیمری برای ساخت قطعات و محصولات مورد نظر
- دوام و استحکام بالا به خاطر ساخت قطعه با بهترین آلیاژهای فلزی
- هزینه مقرونبهصرفه استفاده از قالب بادی
- افزایش سرعت فرآیند تولید قطعات پلاستیکی
- کاهش سطح نیاز به نیروی انسانی
- امکان استفاده از قالبهای بادی در اندازهها و ابعاد مختلف و در قالب قطعات ساده و پیچیده
- قابلیت استفاده از بطریهای ساخته شده در تمامی صنایع خوراکی، نفتی، آرایشی و…
- امکان استفاده از انواع مواد پلاستیکی در قالبهای بادی
کاربردهای قالب بادی
برای تولید یک بطری پلاستیکی ابتدا باید قالب آن ساخته شود. یکی از اصلیترین کاربردهای قالب بادی در صنایع مختلف، تولید بطری و سایر محصولات توخالی است. این قالبها برای تولید انواع بطریهای پلاستیکی در اشکال مختلف و ظاهری جذاب مورد استفاده قرار میگیرند. استفاده از این نوع قالب به دلیل گسترش به کارگیری بطریهای پلاستیکی، افزایش پیدا کرده است.
قالبهای بادی به دلیل کارکرد آسان، دوام و مقرونبهصرفه بودن، کاربرد زیادی دارند. کیفیت و راندمان بالای این قالبها باعث رواج بیشتر ساخت قالب بادی در کشور شده است. امروزه این نوع قالبها برای تولید انواع بطریهای پلاستیکی و بطریهای نگهدارنده مواد شیمیایی مورد استفاده قرار میگیرند.
انواع روشهای ساخت قالب بادی
روشهای مختلفی برای ساخت قالبهای بادی وجود دارند. در ادامه برخی از روشها را به طور کامل بررسی میکنیم.
۱- قالب بادی توام با کشش
قبل از دمیدن به ماده در روش ساخت قالب بادی توام با کشش از هر دو محور بهصورت افقی و عمودی، کشش صورت میگیرد. این موضوع سبب تولید ظروف و محصولات درخشندهتر و محکمتر میشود. معمولا برای تولید ظروف آبمیوه و نوشابه از این روش استفاده میکنیم. این روش خود نیز شامل دو دسته یک مرحلهای و دو مرحلهای میشود.
۲- فرآیندهای تک مرحلهای
در فرآیند تک مرحلهای، ماده مذاب را درون یک دستگاه تبدیل به روده یا Parison میکنند و سپس آن را درون قالب پیش فرم میریزند. بنابراین تا موقعی که تحت دمش هوای فشرده باشد، گرم میماند. حال با قرارگیری در جهت محور پیش فرم توسط یک میله، شکل نهایی محصول صورت میگیرد. نهایتا پس از سرد شدن و کامل شدن فرایند، محصول تولیدی توسط پینهای در نظر گرفته شده از قالب خارج میشود.
مزایای فرآیند تک مرحلهای
- مناسب دورههای کوتاه و حجمهای کم
- تولید محصول بدون عیب ظاهری و شفاف
- کنترل اصولی و مناسب فرآیند پیش فرم
- امکان تولید بطریهایی با طول زیاد نسبت به عرض
- انعطافپذیری مناسب
معایب فرآیند تک مرحلهای
- سیکل تولید بسیار طولانی
- محدودیت در طراحی بطری
- عدم یکنواختی در دیوارههای محصول
- زمان کارکرد تولید بالا
۳- فرآیندهای دو مرحلهای
در فرآیندهای دو مرحلهای برخلاف تک مرحلهای، پیش فرمها را از قبل آماده میکنیم. وجود یک مرحله گرمایش مجدد در پیش فرم، مهمترین تفاوت بین این دو فرآیند است. در فرآیند دو مرحلهای ابتدا ماده پلیمر را توسط فرآیند قالبگیری تزریقی بهصورت پیش فرم در میآوریم. پس از خنک شدن، وارد دستگاه قالبگیری کششی بادی شده و دوباره حرارت میبیند. نهایتا محصول نهایی را توسط هوای فشرده و سرد کردن، میسازیم.
مزایای فرآیند دو مرحلهای
- سیکل زمانی کوتاه و حجم تولید بسیار زیاد
- طراحی آسان و بدون محدودیت محصولات
- امکان فروش پیش فرم به بقیه
- ساخت محصول با طرحهای مختلف مانند مستطیل، بیضی و استوانه
- امکان فرآیند تولید بدون ضایعات و کنترل دمای بسیار مناسب
معایب فرآیند دو مرحلهای
- مناسب نبودن طراحی پیش فرمهای خریداری شده با قالبهای دستگاه کششی و همخوانی نداشتن آنها
- نیاز به فضای زیاد برای نگهداری تجهیزات و ابزارآلات
- نیاز به هزینه زیاد جهت سرمایهگذاری
۴- قالب بادی تزریقی
به طور کلی روش تزریقی برای ظروف در سایز کوچک و طرحهای اشکال بدون دسته که دهانه گشاد دارند، مناسب است. تولید قالب بادی از نوع تزریقی را در ۳ مرحله انجام میدهیم:
- ابتدا مواد اولیه مذاب درون حفره یک قالب تزریق میکنیم و پیش فرم این قالب با لولهای باریک شکل میگیرد.
- در مرحله دوم این پیش فرم روی میله توخالی وارد شده و هوا را از همان میله توخالی تزریق میکنیم تا پیش فرم، شکل قالب و حفره مورد نظر را بگیرد.
- در مرحله سوم، پیش فرم را که هنوز روی میله توخالی است، به محل دیگری میبریم. نهایتا ماشین را خارج کرده و قطعه نهایی تولید میشود. تولید قالب بادی تزریقی هم مانند سایر روشها مزایا و معایبی دارد:
مزایای قالبگیری تزریقی
- تولید پسماند ناچیز
- ضخامت جداره یکسان در تمامی قطعات
- عدم نیاز به تجهیزات جانبی
معایب قالبگیری تزریقی
- سیکل تولیدی طولانیتر نسبت به روش اکستروژن
- سختی در تولید قطعات با جداره نازک
- سخت بودن فرایند تولید ظروف تو خالی و دسته دار
۵- قالب گیری اکستروژن
سومین روش ساخت قالب بادی که آن را معرفی میکنیم، قالبگیری اکستروژن است. در این روش پلاستیک ذوب شده و لقمه اکسترود را آماده کرده و سپس درون قالب قرار میدهیم. برای تولید محصول مورد نظر، فشار هوا را به درون آن میدمیم تا نهایتا مواد، فرم قالب را به خود بگیرند.
مزایای قالب اکستروژن
- نرخ تولید بالا و هزینه ابزار کم
- امکان تولید محصول با جداره نازک و ضخیم
- سیکل تولید کوتاه
- امکان تولید تمامی محصولات از جمله ظروف توخالی
معایب قالب اکستروژن
- تبدیل ۲۰ تا ۴۰ درصد مواد به پسماند
- محدودیت در کنترل روی ضخامت دیواره
- نیاز به تجهیزات جانبی متعدد
- نیاز به پیادهسازی تکنیکهای بیشتر نسبت به روش قالبگیری تزریقی بادی
- وجود مشکل مربوط به برش پلاستیکهای اضافه و اصلاح آنها
از چه پلیمرهایی میتوان برای قالب گیری بادی استفاده کرد؟
قالبهای بادی در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار میگیرند. اما خیلی از مشتریان نمیدانند که با چه پلیمرهایی میتوان قالب گیری با این مدل از قالبها را انجام داد. در ادامه توضیح میدهیم که قالبها از نوع بادی برای استفاده از کدام پلیمرها مناسب هستند.
۱- پلیاتیلنهای دارای وزن بالا
پلیاتیلنهای سنگین وزن، اولین پلاستیکهای کاربردی در جهان هستند که بسیاری از محصولات پلاستیکی را از این مواد و به روش بادی میسازند. این پلیمر در ساخت محصولاتی مانند کولر، مخزن سوخت و پوشش مایعات به کار میرود. پلیاتیلن دارای وزن بالا، شفاف است و راحتتر رنگ میپذیرد. این پلیمر از نظر شیمیایی بیاثر و ساکن است و ایمنترین نوع پلاستیک تایید شده توسط سازمان دارو و غذا به حساب میآید.
۲- پلیاتیلنهای سبک وزن
پلیاتیلنهای سبک وزن که برای محصولات سبکتر استفاده میشوند، شامل پلیاتیلنهایی با وزن کم، بهصورت خطی و به شکل ترکیبی با پلیاتیلن وینیل استات هستند. این مدل از پلیمرها در مقابل ترکهای حاصل از انعطافپذیری یا فشار مقاومت بالایی از خود نشان میدهند.
هر چقدر میزان اتیلن وینیل استات در پلیاتیلنهای سبک وزن بیشتر باشد، ماده قالبگیری وزن کمتری دارد. بزرگترین کاربرد این پلیمر برای تولید کیسههای پلاستیکی است. همچنین این ماده شفاف، رنگپذیر و از نظر شیمیایی بیاثر است.
۳- پلی پروپیلن
پلی پروپیلن که دومین پلاستیک شناخته شده در دنیا است، بیشترین مصرف را دارد و توسط قالبگیری تزریقی ساخته میشود. این ماده بسیار شبیه پلیاتیلن سنگین وزن است. اما چگالی کمی پایینتر و استحکام بیشتری دارد. معمولا از این پلیمر برای محصولاتی که در معرض دمای بسیار زیاد قرار میگیرند، استفاده میشود. به عنوان مثال لولههای دستگاه ظرفشویی و تجهیزاتی که باید توسط اتوکلاو استریلیزه شوند.
نمونه قالبهای بادی
قالبهای بادی با کیفیتهای مختلف توسط شرکتهای زیادی ساخته و به بازار عرضه میشود. آریا صنعت یکی از این شرکتها به شمار میرود که قالبهای بادی متنوعی را با دقت و کیفیت بالا میسازد و این کیفیت حاصل سالها تلاش و تجربه آنها است. در ادامه میتوانید نمونه قالبهای بادی ساخته شده توسط آریا صنعت را مشاهده کنید:
تفاوت قالب بادی با سایر قالبها
قالبگیری بادی هزینه کمتری نسبت به قالبگیری تزریقی دارد و هزینه مربوط به ماشین آلات آن هم کمتر است. این نوع قالب با ساخت یکپارچه، نیازی به اتصال نیمههای قطعه به یکدیگر ندارد. با استفاده از قالبهای بادی، تولید قطعات و محصولات در شکلهای مختلف امکانپذیر است. اما با استفاده از نوع تزریقی نمیتوانید این کار را انجام دهید.
در پایان
امروزه استفاده از بطریهای پلاستیکی تقریبا در تمامی بخشها از جمله صنایع مواد غذایی، صنایع خودروسازی، تولید آب معدنی و… کاربرد زیادی دارد. ساخت قالبهای بادی، یکی از روشهای محبوب در تولید پلاستیکها و ظروف تو خالی محسوب میشود که این کار به روشهای مختلفی صورت میگیرد.
مزایای این نوع از قالبها باعث شده تا همچنان از قالب بادی برای ساخت انواع بطریها و قطعات مختلف استفاده شود. به همین دلیل تقاضای صنایع مختلف برای این مدل از قالبها افزایش یافته است.
ما در مجموعه آریا صنعت با بهکارگیری بهترین متخصصان فرایند طراحی قالبها را برای شما انجام میدهیم و اکنون نوبت شماست که با بررسی اصول دقیق ساخت قطعات با قالب بادی، قطعههای مورد نیازتان را بسازید. برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق راههای ارتباطی برای ما پیغام بگذارید.
همچنین برای پاسخ به هر گونه سوال درباره نحوه سفارش، کیفیت قالبهای تولید شده و مواردی که باید برای سفارش قالب بادی در نظر بگیرید، کافی است از خدمات مشاوره رایگان آریا صنعت استفاده کنید.
سوالات متداول قالب بادی
۱) چرا از قالب بادی استفاده کنیم؟
با استفاده از قالب بادی از مزایایی مانند صرفهجویی در هزینهها، کاهش سطح نیروی انسانی، افزایش سرعت تولید، امکان ساخت قطعات توخالی، سازگاری با انواع مواد و… بهرهمند میشوید.
۲) قیمت قالب بادی چقدر است؟
بهصورت کلی قیمت قالب بادی تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله نوع فلز قالب، تعداد قطعات قالب، تعداد حفرهها یا سطح پیچیدگی طراحی قالب، تعداد سفارشات مشتری و… قرار دارد. شما میتوانید برای استعلام قیمت قالبهای بادی با شمارههای درج شده در سایت تماس بگیرید.
۳) آیا فروش قالب بادی در ایران صورت میگیرد؟
بله، فروش قالب بادی در ایران هم صورت میگیرد و شرکت آریا صنعت، یکی از بهترین شرکتهای تولیدکننده این قالبها در ایران و تهران است. شما میتوانید پیش از خرید این مدل قالبها، نمونه کارها را ببینید و مشاوره رایگان بگیرید.